Τρόφιμα & Ποτά

Αυξημένες ανάγκες

Δημιουργήθηκαν αυξημένες ανάγκες καθαριότητας για το κτίριό σας;


Όταν οι ανάγκες ξεπεράσουν τη δυναμικότητα του προσωπικού καθαριότητας που ήδη διαθέτετε, δημιουργούνται επικίνδυνες συνθήκες που δεν γίνεται να αγνοήσετε. Μπορεί να χρειάζεται να προσλάβετε κι άλλα άτομα ή ακόμη και να τα αντικαταστήσετε όλα εντελώς. Όπως και να έχει, μια συζήτηση με ένα από τα υπεύθυνα στελέχη μας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες που σας κρατούν πίσω.


Να πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε για μια απρόσκοπτη μετάβαση:


    •  Εργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε ένα αρχικό πλάνο μετάβασης. Αυτό περιλαμβάνει ένα λεπτομερές, βήμα προς βήμα σχέδιο με τα κύρια σημεία μετάβασης στην ΕΛΕΚΤ 60 ημέρες πριν αναλάβουμε.

    •  Σας βοηθάμε με ειδικούς οδηγούς ώστε να εξασφαλίσουμε ότι έχετε όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουμε τη δουλειά, όπως π.χ. οδηγίες παρκαρίσματος, κάρτες εισόδου κλπ.

    •  Ολοκληρώνουμε τον πρώτο μας έλεγχο μια ημέρα πριν την έναρξη, δημιουργώντας μια βάση για να παρακολουθούμε την επίδοση.

    •  Διενεργούμε μια Έρευνα Ικανοποίησης από τον πρώτο μήνα ώστε να αξιολογήσουμε την επίδοσή μας ως προς τις προσδοκίες σας.

Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε μελετώντας τους χώρους σας και την προσέγγιση καθαρισμού τους, υπογραμμίζοντας τις επιλογές μείωσης κόστους που προκύπτουν με την ανάθεση της καθαριότητας σε εμάς.


 
 

Βασιστείτε πάνω μας

Όταν είστε έτοιμοι να μειώσετε το φόρτο εργασίας σας, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε.

 

outgrow