Τρόφιμα & Ποτά

Συνέπεια στην ποιότητα

Θέλετε μια εταιρεία με συνέπεια στην ποιότητα;


Τη μία έτσι και την άλλη αλλιώς, η ασυνέπεια αφήνει πάντα μια άσχημη αίσθηση. Δεν χρειάζεται όμως να ψάχνετε άλλο, η ΕΛΕΚΤ είναι εδώ για εσάς.


Ξέρουμε ότι κρινόμαστε από το σύνολο της δουλειάς μας, για αυτό επενδύουμε στην εκπαίδευση όλων των εργαζομένων μας στο να εργάζονται με συνέπεια συνεχώς, να είναι ακέραιοι και να προσθέτουν ένα χαμόγελο στους χώρους σας.


Μέσω του καλά οργανωμένου συστήματος εκπαίδευσης που έχουμε, οι εργαζόμενοί μας ενημερώνονται διαρκώς για τα στάνταρντς υψηλής ποιότητας στο αντικείμενό τους. Το αποτέλεσμα είναι επίδοση 5 αστέρων στην οποία μπορείτε να βασίζεστε κάθε μέρα.


Ακόμη πιο σημαντικό, ο δείκτης αποχώρησης του προσωπικού μας είναι αρκετά χαμηλότερος από το μέσο όρο στον κλάδο μας. Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοί μας μένουν μαζί σας αρκετό χρόνο ώστε να φαίνονται σαν δικοί σας άνθρωποι και να μαθαίνουν πραγματικά τους χώρους και τις προσδοκίες σας.


Η ΕΛΕΚΤ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε πριν αρκετές δεκαετίες από ειδικούς στο αντικείμενο που ήταν πάντα περήφανοι για τη δουλειά τους.


 
 

Μας διακρίνει

Δίνουμε πάντα τον καλυτερο εαυτό μας για εσάς.

 

quality