Δημόσια Διοίκηση

Εξοικονόμηση κόστους

Χρειάζεστε μια εταιρεία καθαρισμού που να ξέρει πως να μειώνει το κόστος.


Παρέχουμε οικονομικές λύσεις στον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων, επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το κόστος για τη λειτουργία σας.
Είναι στην ανθρώπινη φύση να μην λαβαίνει υπόψιν τα προβλήματα άλλων. Στην ΕΛΕΚΤ δεν δουλεύουμε έτσι. Θα φροντίσουμε να σας πούμε αν η μοκέτα σας δεν είναι κατάλληλη για την καθημερινή χρήση που κάνετε ή αν υπάρχει κάποιο θέμα με σκουριές σε σημεία που δεν φαίνονται. Είμαστε ο συνεργάτης σας στη διατήρηση της καλής κατάστασης των εγκαταστάσεών σας, έτσι ώστε να μην επιβαρύνεστε με έξοδα αποκατάστασης.


Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά. Είμαστε ειδικοί στην αποδοτικότητα και διαρκώς αναζητάμε τρόπους να καθαρίζουμε το χώρο σας καλύτερα και πιο αποδοτικά. Γιατί; Επενδύουμε στην επιτυχία της δουλειάς μας στην εγκατάστασή σας και ξέρουμε ότι ο έξυπνος τρόπος δουλειάς όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά και χρήμα.


Η δέσμευσή μας για εξοικονόμηση έχει ως εξής:


    •  Η στρατηγική για την καθαριότητα των εγκαταστάσεών σας βασίζεται στους στόχους της επιχείρησής σας, όχι της δικής μας. Ξεκινάμε τη συνεργασία μαζί σας με μια προσωπική συνάντηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι έχουμε κατανοήσει τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε σωστή κατανομή των πόρων και των δαπανών.

    •  Κάνουμε μόνο τις εργασίες καθαρισμού που χρειάζεστε. Δεν είμαστε μια εταιρεία που κάνει το ίδιο πράγμα για όλους, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε πελάτη. Η στρατηγική σας για την καθαριότητα ρυθμίζεται έτσι ώστε να περιλαμβάνει μόνο τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Μπορείτε να υπολογίζετε πάνω μας για την προστασία της επένδυσής σας, αξιοποιούμε στο έπακρο τα χρήματα που δαπανάτε.

    •  Αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να εξοικονομούμε τα χρήματά σας. Η διοικητική μας ομάδα συναντιέται τακτικά μαζί σας παρέχοντάς σας αναφορές πρόοδου εργασιών. Όταν αποκτήσουμε τις πρώτες εμπειρίες γνωριμίας με τους χώρους σας, σας παρέχουμε πρόσθετες προτάσεις εξοικονόμησης κόστους που μπορούν να ενσωματωθούν μέσα στη στρατηγική σας για την καθαριότητα. Παρέχουμε ταυτόχρονα διαρκή υποστήριξη και συμβουλές ώστε να είναι η δουλειά μαζί σας στο σωστό επίπεδο.

 
 

Συνεργάτες στην εξοικονόμηση

Τόσο οι εργαζόμενοι καθαρισμού όσο και οι διοικητική μας ομάδα, είμαστε συνειδητοί συνεργάτες σας στην εξοικονόμηση πόρων και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει το "δεν είναι δικό μας πρόβλημα".

 

exoikonomisi