Εκπαίδευση

Ασφάλεια & Υγεία

Χρειάζεστε εταιρεία καθαρισμού που νοιάζεται για την ασφάλεια των σπουδαστών σας;


Το προσωπικό μας στον κλάδο της εκπαίδευσης κατανοεί πλήρως ότι η ασφάλεια και η υγεία των μαθητών έρχεται πρώτη! Δεν μπορούμε να δώσουμε λύσεις και θεραπείες σε προβλήματα υγείας, όμως μπορούμε να προσφέρουμε ένα πιο υγιεινό και βιώσιμο περιβάλλον όπου οι μαθητές και οι εργαζόμενοί σας θα δουλεύουν, θα μελετούν και θα παίζουν.


Να πως το κάνουμε:


    •  Όλο το προσωπικό μας παρακολουθεί εκτεταμένη εκπαίδευση. Εκτός από το να μαθαίνουν για τα υψηλά στάνταρντς καθαριότητας, λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση για την ασφάλεια και υγεία.

    •  Παρέχουμε πρόσθετη τακτική εκπαίδευση για το χειρισμό εμπιστευτικών πληροφοριών και για την εργασία σε χώρους με μαθητές.

    •  Ξέρουμε ότι ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα και να μειώσει τις απουσίες, κάτι που όλοι οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί επιδιώκουν.

    •  Η ΕΛΕΚΤ είναι δεσμευμένη στη χρήση περιβαλλοντικά φιλικών προϊόντων, εξοπλισμού και μεθόδων. Έχουμε καθιερώσει σκοπούς και προγράμματα για να βελτιώνουμε διαρκώς τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις και για αυτό και είμαστε πιστοποιημένη επιχείρηση σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001.

 
 

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα

Το να παρέχουμε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον στο οποίο γίνεται εκπαίδευση είναι κάτι που το κάνουμε με επιτυχία.

 

safe